Vas de sterilizare a recipientelor de sticlă, cu consum minim de apă și energie, realizat de Eurodac


Inginerii Eurodac au realizat pentru o firmă care se ocupă cu producerea conservelor din Scornicești, Olt, un vas de sterilizare cu patru coșuri pentru produse care lucrează în tandem. Adică în timp ce două sunt procesate după o anumită curbă de încălzire și răcire, celelalte două sunt încărcate cu produs.

Cu alte cuvinte, Eurodac a oferit clientului său un produs ce i-a adus creșterea productivității. Și aceasta este o condiție importanță pentru a rezista în industria alimentară, cu atât mai mult cu cât piața este ocupată de jucătorii mari, de companiile mamut.

Provocarea pentru inginerii Eurodac a fost realizarea încărcării și descărcării șarjelor și dispunerea optimă a produselor în coșurile de încărcare astfel încât să se poată pune mai multe tipuri de borcane în același coș.

Specialiștii noștri s-au adaptat specificului fabricii și au analizat diverse tipuri de arzătoare. Scopul a fost, printre altele, și recuperarea energiei eliberate în tubulatura de evacuare a gazelor arse. Pentru noi, este importantă menținerea unui consum redus de energie și apă.

Echipamente industriale performante si automatizari industriale proiectate conform cerintelor clientilor, pentru cresterea productivitatii din industriile: alimentara, farmaceutica, cosmetica, bunurilor de consum, materialelor de constructii, auto.