Știință concentrată pentru o sticluță cu esență – linie de îmbuteliere și etichetare pentru Coseli

 

 
Drumul lung al esențelor pentru dulciurile gătite în casă începe la Coseli, în Iași. Iar acest „drum” a fost proiectat și realizat de inginerii Eurodac. Clientul, care are o cotă de piață importantă și livrează esențe în toate lanțurile mari de magazine, a comandat o nouă linie de îmbuteliere în recipiente PET. Inginerii Eurodac au livrat mașina de aranjat PET-uri și așezat automat pe banda de preluare, mașina rotativă de dozat cu două capete care poate umple până la 5000 de recipiente pe oră, performanță care se poate atinge numai cu o sincronizare a mișcărilor integral mecanică.

Cu ajutorul conceptului modular furnizat de Eurodac, beneficiarul a reușit să implementeze în același spațiu de producție o linie care, în mod normal, ar fi necesitat o investiție pentru extinderea halei existente.

Mașina de căpuit care foloseste un buncăr vibrant ce orientează capacele și apoi două sisteme de înșurubare a acestora, unul de preînșurubare și unul de strângere finală a capacului care este controlat de un servo motor și care asigură un moment constant și un număr precis de rotații.

Pentru etichetare s-a optat pentru o mașină de etichetat tip manșon (sleeve) de mare viteză prevăzută cu servo motoare. După etichetarea sleeve, s-a integrat imprimanta ink jet pentru dată și lot și generatorul de aburi și cuptorul de termocontracție.

Echipamente industriale performante si automatizari industriale proiectate conform cerintelor clientilor, pentru cresterea productivitatii din industriile: alimentara, farmaceutica, cosmetica, bunurilor de consum, materialelor de constructii, auto.