Echipa


Echipa Eurodac este formata din specialisti cu experienta in constructia de echipamente automate industriale. Implicarea lor in proiecte desfasurate pe trei continente, America, Europa si Asia, ofera garantia furnizarii de linii de productie performante, folosind tehnologii si concepte moderne la costuri optime, adaptate la climatul economic romanesc.


Valorile echipei Eurodac

Pasiune. Membrii echipei Eurodac sunt pasionati de ceea ce fac. Astfel proiectele
pe care le desfasuram sunt realizate cu cea mai mare atentie si dedicatie. Pentru noi, satisfactia proiectelor de success si multumirea clientului sunt cea mai mare motivatie a activitatii noastre. 

Lucrul in Echipa.
Am dezvoltat un proces de lucru in care fiecare membru al echipei este implicat in proiect si isi ind
eplineste cu responsabilitate atributiile astfel incat rezultatul final sa fie un succes. Credem in complementaritatea talentelor.

Expertiza. Avand pregatire internationala, inginerii care lucreaza la Eurodac sunt cei mai buni specialisti in domeniu si au parte, atat prin intermediul companiei cat si prin eforturi proprii, de o pregatire continua pentru a fi la zi cu cele mai noi tehnologii si materiale in domeniu, fiind gata sa ofere oricand cele mai noi si performante solutii clientilor nostri.
 

Echipamente industriale performante si automatizari industriale proiectate conform cerintelor clientilor, pentru cresterea productivitatii din industriile: alimentara, farmaceutica, cosmetica, bunurilor de consum, materialelor de constructii, auto.