Cine suntem

Eurodac este o companie business to business care produce echipamente industriale moderne personalizate dupa cerințele clientului, fiabile și eficiente și distribuie utilaje de la companii internaționale de renume, precum Bosch, Clevertech, Imanpack sau Sevval.

Pentru că produce o parte dintre utilaje în România, Eurodac asigură livrare rapidă iar inginerii noștri oferă suport tehnic specializat și service post-garanție.

Echipamentele performante și automatizările industriale Eurodac sunt proiectate conform cerințelor clienților, pentru creșterea productivității din industria alimentară, industria farmaceutică, a bunurilor de consum, a materialelor de construcții, cosmetică sau auto.

Practic, Eurodac furnizează utilaje automate pentru producție și fabrici la cheie pentru producția de serie – ambalare, procesare, transport, manipulare, etichetare.

Profesionalismul și respectul pentru produsele de calitate ne ghidează munca. Printre clienții care au încredere în noi se numără Coca Cola, Heidi, Chio, Angst, Mega Image, Nestle sau Continental.

Echipa Eurodac este formată din specialiști care au lucrat în proiecte internaționale, pe trei continente - America, Europa și Asia, dobândind astfel o experiență vastă în furnizarea de linii de producție performante, cu tehnologii și concepte moderne la costuri optime, adaptate climatului economic românesc. Inginerii noștri oferă soluții personalizate, ținând cont de componentele industriale agreate de client și de eficientizarea costurilor.

Cu o experienta de peste  8 ani pe piața românească, echipamentele Eurodac sunt proiectate astfel încât să ofere:
-          optimizarea spațiului disponibil
-          eliminarea accidentelor de muncă
-          asigurarea eficienței dorite
-          eliminarea pierderilor generate prin: materie primă, ambalaje sau produse non conforme


Prin intermediul parteneriatelor încheiate la nivel internațional cu producători din industria de echipamente și mașini, putem să le oferim clienților noștri echipamente industriale la un raport excelent performanță/preț.

Eurodac este mai mult decât un partener, e parte din echipă!

 

Echipamente industriale performante si automatizari industriale proiectate conform cerintelor clientilor, pentru cresterea productivitatii din industriile: alimentara, farmaceutica, cosmetica, bunurilor de consum, materialelor de constructii, auto.